Hai-hui Prin Europa, Ofensiva de Toamna

Posted: 01/04/2009 in Metamorfoze

Houston, i don’t have any

problem…

houston

De

Radu Vioreanu zis si

Semaca a.k.a Chitzulan

Rear Gunner

34 years old

Bucuresti

Born Jan-14-1974

Motocicleta: Blanoasa de 535

Numar Moto: b-44-vxt

Carnet moto din: iunie 2005

Motociclete detinute: virago 535

Club: The Rat Pack


Passant, qui est-tu ?
Que cherches-tu ?
Est-tu pret a partager ta vie,
pour mieux te retrouver ?

Acum vreun an, in vara, mai pe inserat, ma pregateam sa incalec pe Blanoasa in fata Patriarhiei, unde facusem niste poze. Cantarindu-ma din ochi, cu o bere in mana, un tip barbos cu plete, nici tanar nici batran, semana vag cu Isus intr-o camasa cu carouri si blugi. Pana la urma se decide sa-mi vorbeasca. Esti gata ? Aproape gata, spun eu gandindu-ma ca mai trebuia doar sa pornesc motorul. Si eu sunt gata, zise el. Noi sa fim sanatosi, adaug eu chinuindu-ma, ca de obicei, sa bag si manusile pe maini. Ofensiva de toamna va incepe curand, imi sopti el. De data asta vom actiona la cel mai inalt nivel ! adauga apasat, aratand in sus. Pai crezi ca avem vreo sansa de izbanda ? il intreb privindu-l cu compasiune. Am senzatia ca nu esti indeajuns de pregatit, imi spune el cu un soi de intelegere si dezgust in timp ce se indeparta incetisor…Am plecat si eu si in scurta vreme aproape ca uitasem discutia. Mi-am reamintit-o la spital dupa ce am reusit performanta sa-mi rup tibia si peroneul calare pe Blanoasa. Bonus, o tija foarte frumoasa si doua suruburi. Omul avusese dreptate, nu eram prea pregatit.

Tot in vara aia varul meu Mihai Vioreanu, fost component al nationalei de rugby a Romaniei, a avut cununia religioasa cu Orla, aleasa inimii lui din Irlanda, in Brasov. Ei, nu-i nimic, m-a consolat el, lasa ca poate ma onorezi macar la cununia din Dublin, pe care o sa o facem anul viitor. Mda, nu stiu ce sa zic. Cine stie, poate vii pe motor…Am ramas cu telefonu in mana si ochii in tavan gandindu-ma: Bai da stii ca nu e rea ideea…si am inceput sa o pritocesc.


Doamne ajuta si sa fiti iubiti !

Nota Autorului:

Am baut o bere, am inchis ochii si s-a ales praful de definitia originala, nu ma injurati daca va recunoasteti pe undeva.

Mus Musculus (regionalismul moldovenesc = Chitzulan)

Capul + trunchiul 174-184 si un pic, cm (deocamdata); coa…e 2 buc (+1buc. rezerva) 65-75 mm (geometrie variabila pe curbe si in depasiri); laba (bulan inexprimabil in cmc, prevazut cu tija in functie de subspecie) – DA; greutatea variabila, constitutie supla. Vârfurile picioarelor sure-gălbui prevazute cu ghete sau cizme enduro. Actioneaza in haita dar poate fi intalnit si solitar, oprit la cate un stop.

Răspândit pe întreg globul. La noi, ssp. M. m. musculus este comună si voioasa, iarna prin podurile caselor, vara prin grădini de vara, ogoare, carciumi, drumuri forestiere si autostrazi de la şes până la munte. Ziua stă mai mult ascuns, navigand pe internet, umblând după bautura dupa lasarea intunericului. Este omnivor cu raza lunga de actiune. Femelele nasc câte 6-8 (10) pui, de 5-7 (9) ori pe an. După forma castii, în fauna Europei centrale se pot distinge deocamdata doua forme caracteristice mai mult zonei montane şi submontane decât celei de şes: Mus Musculus Choparensis, flegmatic adaptat la clima calda, hiberneaza in anotimpul rece, tzepos cu bube in cap, blana lui ii asigura prea putina protectie impotriva umezelii, aparat dentar, cu spatele şi abdomenul negre, protectii hard si casca open face, ghete ieftine; Mus Musculus Enduris, foarte calculat, casca si dantura integrala, foarte activ si iarna, cu spatele crem murdar, abdomenul lipicios impermeabil, urechile cenuşii închis, prevazute cu clei, ocazional plete, picioarele cenuşii dotate olfactiv (put). Dusmanii lor naturali sunt mitocanii de baragan si bovinele.

  1. Regnul Animalia
  2. Clasa Mammalia
  3. Ordinul Rodentia
  4. Familia Muridae

Versiunea completa care includesi poze in format pdf:=>>>  hai-hui-prin-europa-ofensiva-de-toamna-by-semaca<<<=.

SURSA: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=278368

Lasă un comentariu